De skamfulde hemmeligheder

Jeg sidder med programmet til Københavns Litteraturfestival, Kbh læser 2014. I år er temaet: Kroppen i bøgerne. 

Jeg har bladret, kigget og læst, og jeg må egentlig indrømme, at der ikke umiddelbart er noget, jeg bare må opleve. Måske er det fordi, jeg ikke er så vild med festivalens tema. Måske er det fordi, jeg godt kan synes, at litterære arrangementer bliver for elitære til mig.   


Dog er der alligevel et projekt, jeg synes er ret interessant. Efter anbefaling fra en ven lyttede jeg til P1 skønlitteratur som podcast den anden dag, hvor der blev fortalt om et meget interessant litterært projekt. 

Forfatteren Stine Pilgaard laver i samarbejde med Mads Ananda Lodahl et litterært projekt, hvor de laver litteratur ud af unges kropshemmeligheder. Det vil sige de skamfulde hemmeligheder, de unge har om deres egne kroppe. Stine håber, at det vil sætte lys på, at de unge ikke er alene med hemmelighederne om deres egne kroppe. 

Det synes jeg er et vildt interessant og nyskabende projekt, som jeg rigtig gerne vil læse og høre mere om. Jeg kan selv genkende de skamfulde tanker fra de første år som teenager, hvor kroppen begyndte at ændre udseende.  

Jeg kan ikke helt finde ud af, hvornår på litteraturfestivalen, at Stine Pilgaard kan opleves med dette projekt, så hvis en af jer ved det, så lad mig det endelig vide. 

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Åhhhhhhh! Hvor er jeg glad for at du deler dette. Jeg er så tosset med Mads Ananda Lodahl. Sikke dog, det må jeg have undersøgt.

Skriv et svar

Luk menu