Da jeg måtte vælge en bog!

Som jeg skrev i fredags, roder det lidt her og der. Jeg har midlertidigt (måske permanent?) skiftet base, og jeg føler det lidt, som det er med en jordklode. Man drejer på den, og pludselig er man et andet sted. Udenfor sin comfort zone og uden alle sine ting. Nemlig mine bøger. 


Den eneste bog jeg i første omgang har fået med mig er Harry Potter – Page to screen, som jeg har læst om flere steder i den fine blogverden – og som jeg bare måtte eje. Det er på en måde underligt, men alligevel det mest naturlige i hele verden, at denne nyerhvervede bog er med mig. Selv om den ikke har det store tilhørsforhold endnu, så føles den alligevel tryg og rar at have liggende. Så da jeg midlertidigt kun havde plads til en stor bog i tasken, blev det denne. Det er så naturligt for mig at have den med mig, da jeg elsker Harry Potter universet og på den måde kan flygte lidt ind i bogen, når de ydre omgivelser bliver lidt for utrygge. 


Hvis du kun havde plads til en bog i tasken – hvilken en skulle det så være? 

Skriv et svar

Luk menu