Et barnligt minde

Da jeg var barn, blev min søster og jeg hver lørdag kørt op til det lokale bibliotek for at låne en masse bøger. I folkeskolen elskede jeg at komme på skolebiblioteket for at sidde at læse i frikvarteret, og gennem min studietid har jeg også holdt meget af at sidde på Diamanten for at læse op på pensum. 

Nu er jeg så heldig at bo rigtig tæt på et bibliotek, men jeg kommer der faktisk virkelig sjældent. I dag var dog en undtagelse. Jeg kiggede forbi i formiddags, og der var en meget behagelig ro over biblioteket, som man som regel møder. Det var afslappende og balsam for sjælen. 


Måske skyldes det mine hyppige biblioteksbesøg som barn, eller måske min barnlige sjæl, men under alle omstændigheder holder jeg altid mest af at være i børne/unge-afdelingen, og det gjorde jeg også i dag. Der er altid så eventyrligt og fint, hvilket minder om barndom og ubekymrethed. 


Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Børneafdelingen er altid så fuld af fantasi og enormt bløde puder! Det er helt klart også mit favoritsted på biblioteket – udover de mange små kroge inde blandt alle reolerne, hvor man kan sidde ved et bord og arbejde omringet af bøger og ofte fuldstændig uforstyrret 🙂

  2. Man kan da kun blive glad, når man ser det øverste billede! Åhja, hvor brugte jeg mange timer på biblioteket, da jeg var barn/teenager 🙂

    Mvh.
    Den lille Bogblog

Skriv et svar

Luk menu