En eventyrlig konkurrence

Jeg har kigget lidt i min reol, og til tider er det skønt at genfinde en bog, som har gemt sig mellem de andre bøger. Bogen er af en forfatter, som jeg helt har glemt; Nemlig Danielle Trussoni. Hun har skrevet bogen Englen – Angelologi, som er en magisk, eventyrlig fortælling, som er så svær at beskrive uden at afsløre for meget. Det er en hjerteskærende, hæsblæsende og interessant historie, som jeg så gerne vil dele med jer, hvis I ikke allerede har læst den. 

Hun udkom med efterfølgeren Engleriet – Angelopolis i 2013, og den står nu på min liste over bøger, jeg skal have fingrene i. 

Fordi det er sommer, og fordi jeg gerne vil videregive en god læseoplevelse i form af en fin bog, sætter jeg en lille konkurrence på højkant, så en af jer kan få glæde af bogen.

Det eneste du skal gøre er at efterlade en kommentar, hvor du skriver, hvilken bog du ville give videre, hvis du skulle vælge en skøn bog fra din bogreol. Husk at skrive din email-adresse, så jeg kan få fat i dig, hvis du vinder bogen. 

Jeg udtrækker vinderen fredag den 1. august klokken 12.00 


Dette indlæg har 8 kommentarer

  1. Det er svært at vælge, men jeg ville forære en bog væk, som jeg netop har læst. Den hedder "Tell the Wolves I'm Home" og er skrevet af Carol Rifka Brunt. Den handler om en 14-årig piges venskab med hendes onkel, der er død af AIDS. Den kan kun anbefales!
    Hilsen Katrine (green.katrine@gmail.com)

  2. Det skulle nok være John Conolly's The Book of Lost Things, som på ganske kreativ vis twister klassike eventyr.

  3. Tak for en fin konkurrence. Jeg ville give Amos Oz's Scener fra en landsby videre 🙂
    caeciliehp@gmail.com

  4. Ih, den lyder spændende – og original!

    Hmm, choices choices.. Hvis jeg absolut skulle vælge én bog, der garanterer læseren en god oplevelse, ville mit valg nok falde på "Hvis en vinternat en rejsende" af Italo Calvino. For det første er bogen skrevet i du-form, og for det andet handler den om det at læse og det at skrive, drysset med metafiktion og kunstnerisk mod. Den er fantastisk provokerende og hurtigt læst med sine små 250 sider. Absolut en anderledes og mindeværdig roman 😀

    kontakt@stinchen.dk

  5. Det ville enten være "Djævelens lærling" af Kenneth Bøgh Andersen eller "Fire & Flood" af Victoria Scott. Hvis e-bøger tæller med, kunne det også være "The Collector" af samme Frk. Scott eller "Starters" af Lissa Price. <3

    eeyorenyk(snabel-a)live.dk

  6. Det må blive "vores ø" af tracy garvis graves.. Fantastisk bog som jeg slugte i et stykke. Kan kun anbefale den!

    Mettekirk2@gmail.com

Skriv et svar

Luk menu