Året der gik

Nytårsraketterne buldrer i det fjerne. Julen er overstået, og det er tid til refleksion. I morgen er det nytårsaften, og selv om jeg har mest lyst til at gemme mig væk med en bog, prøver jeg at imødekomme aftenen med glæde og positive tanker. Jeg er og bliver et julemenneske fremfor nytårsmenneske. 


2013 blev for bloggens vedkommende et stille år, da jeg har forsømt jer meget. 2013 blev til gengæld også et hektisk år, hvad privat- og erhvervsliv angår, men bogen Pippi Power har på fantastisk vis hjulpet mig igennem med disse fine bobler, som fik mig til at stille nogle spørgsmål til mit liv, hvilket for alvor fik mig til at ændre kurs. På godt og ondt. Men mest godt.




2013 blev til gengæld året, hvor jeg i det skjulte fik reflekteret over bloggen og genfundet glæden ved at skrive indlæg. Jeg har fået lavet fine bogmærker, og som det ene siger, så elsker jeg bøger, og det er den vigtigste drivkraft for at blogge om dem.




Derfor fik jeg endelig taget mig sammen til at få lavet en kreativ arbejdsplads, hvor jeg kan blogge og udvikle de kreative ideer, jeg går rundt med. Det er en lettelse at have fået det gjort, og jeg er sikker på, at 2014 bringer spændende ting med sig på denne lille arbejdsplads.  




Det er næsten komisk, at jeg heller ikke i 2013 fik læst bogen Shantaram, men måske bliver 2014 året, hvor den bliver læst. Det er med nogle bøger, som det er med livet. Der er ting, man så inderligt gerne vil, men som desværre aldrig bliver til noget. Måske er Shantaram mit lille personlige livsprojekt, og jeg vil føle en sejr den dag, jeg kommer igennem den. 




Skriv et svar

Luk menu