Dagen, jeg længe har ventet

Jeg har haft nogle travle juledage, men i dag er dagen jeg nu alligevel har ventet lidt på. Jeg elsker juledagene, men jeg elsker også, når roen sænker sig derpå, og jeg kan fordybe mig i mine gaver og smække benene op.

Sådan en dag har jeg haft i dag. Været iført mine nye hjemmebukser hele dagen. Drukket kaffe og læst bog i sengen. Brænder de sidste lys ned, mens jeg spiser det sidste juleguf. Ligget og læst på sofaen under mit nye tæppe, som jeg er meget forelsket i. Fyldt blade i min nye lyseblå kuffert med blade.


I morgen vil jeg fortælle om mine nye bøger, som I dog kan se på billederne, men som alle har en lille historie tilknyttet. 

Har du nydt dagen med bøger? 






Dette indlæg har 5 kommentarer

  1. Min dag er gået med blogarbejde og eksamenslæsning og så ellers bare småspil, så ikke meget tid til frilæsning. Sådanne dage skal der jo også være. Det ser ud til at være en hyggelig dag 🙂

  2. Det er altså også en af de bedste måder at holde juleferie på 🙂
    Jeg nåede kun et par kapitler i morges, men i fredags læste jeg til gengæld mellem 400 og 500 sider. I morgen satser jeg også på at nå et par hundrede sider – samt træne og spille computerspil. Ah, jeg elsker juleferie 😀

    Mvh.
    Den lille Bogblog

  3. Men så kan du måske se frem til en storelæsedag snart? 🙂

  4. Årh, du er effektiv med din hyggelæsning 🙂
    Hvad læser du mon?

  5. Jeg er tyvstartet på mit Anne McCaffrey-tema for januar og har læst et par af hendes bøger, som er oversat til dansk (dem er der desværre ikke så mange af, så jeg fortsætter med de engelske i januar ;-))

Skriv et svar

Luk menu