En dyr hemmelighed…

Jeg har skrevet om det før: Fysiske bøger eller E-bøger? Men hvad nu hvis det er begge dele? Jeg elsker at læse, men det sidste års tid har jeg erfaret, at jeg læser bedre, når jeg kaster mig over en E-bog end en fysisk bog. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg læser virkelig godt på Ipad og telefon. Det er ikke bare fordi, det er en “nem” måde at få adgang til bøger på, men simpelthen fordi jeg læser bedre. 

Det er på en måde en lidt trist erkendelse, fordi jeg jo elsker fysiske bøger. Jeg elsker at mærke papiret mellem mine hænder, de flotte formater, de fine bogomslag og glæden ved at vælge en bog hos min boghandler. 
Hvad stiller jeg så op? Jeg er ikke millionær, men jeg har det altså med at købe de rigtig gode bøger som fysiske bøger, selv om jeg også læser dem som E-bøger. Jeg ved godt, det lyder helt fjollet, men jeg gør det alligevel. Det var vist dagens bog-hemmelighed. 
Har du en boghemmelighed? 

Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Det er unægteligt et problem – ikke mindst økonomisk. Som du hælder jeg selv mest til papirbøger, men har haft flere gode læseoplevelser på iPaden. Måske læser jeg mere koncentreret på en skærm. Men et sted, er papirbogen uovertruffen – som sengelæsning. Jeg falder nemlig tit i søvn, før jeg er færdig med at læse. Og hvor mange gange kan en iPad klare at ryge på gulvet?

  2. Jeg har lige opdaget lydbøgernes forunderlige verden, og som jer andre er jeg altså en trykt-bogs-fanatiker. Min bogreol bugner (selv om jeg sidste sommer sendte 300 bøger til genbrug) og jeg kan aldrig begrænse mig, men … lydbogsmediet er altså snildt.
    Og jeg får pludselig læst mange flere bøger, så … jeg er solgt.
    Desuden … når man bruger ereolen, så er det jo endda gratis!

  3. Uha, ja den er ikke god for pengepungen.
    – Selv har jeg en Kindle og elsker at læse bøger på den, bestiller bøger online via Riidr som udgangspunkt er de eneste som leverer bøger til netop den e-bogs læser. Men holder virkelig af en oprigtig bog i trykform, de er også bedre til billeder end en elektronisk. Jeg skrifter med at læser bøger på e-læser og på normal vis, dog køber jeg ikke både og, for det kan min økonomi ikke holde til 🙂

Skriv et svar

En dyr hemmelighed…
Luk menu