Slutningen uden ende

Jeg er nok ikke den eneste, der har læst bogen om Christiane F, og jeg er nok heller ikke den eneste, der har tænkt over, hvad der blev af hende. 

Jeg ved godt, at jeg er lidt sent ude, men ikke desto mindre kom jeg i dag til at tænke på et interview, jeg læste i forbindelse med hendes selvbiografi: Mein zweites Leben.

Da jeg for mange år siden læste bogen, gjorde den stort indtryk på mig. Af mange årsager. Jeg var ikke så gammel, og jeg kan huske, at jeg læste den på en af de utallige lange køreture sydpå med min familie. Jeg hørte Unchained Melody på discmanen og læste mig ivrigt igennem bogen, som vakte en masse skræmmende og triste følelser i mig. 

Dengang tænkte jeg på, hvad der var blevet af hende, så det er ret interessant, at hun har udgivet en bog om de mange år, der er gået siden. 

Det er som en bog, der ingen ende har, så derfor er jeg meget spændt på at læse den, når den bliver oversat til dansk. 
Ved en af jer tilfældigvis, om den kommer på dansk, og hvornår? For jeg vil nødig finde mit gebrokne tyske frem og kæmpe mig igennem bogen. 

Skriv et svar

Luk menu