To be member of a Bogklub or not…

Jeg har fået en reklame fra Samlerens Bogklub, som jeg ikke helt ved, hvad jeg skal stille op med. 

Jeg har mange gange overvejet at være medlem af en bogklub, men har aldrig meldt mig ind i en. 

Jeg kan huske, at mine forældre var medlem af Gyldendals Bogklub, da jeg var barn, og at de ofte glemte at afbestille de bøger, som de ikke var interesseret i. Jeg tror lidt, at jeg vil havne i samme situation, hvis jeg melder mig ind i en bogklub. 

Ved nærmere eftertanke kan jeg egentlig bedre lide tanken om at købe en bog, når jeg har lyst (læs: ALTID), og at jeg kan vælge frit imellem alle titler nede i boghandleren. 

Hvis jeg skulle være medlem af en bogklub, hvilken en synes I så, det skulle være? 


Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Vi har været medlem af Gyldendals Børnebogklub i et par måneder. Det er jo sådan set fint nok, men det er ikke alders/inteiresseorienteret og så "glemmer" de ofte at sende sms/e-mail som man har bedt om for at huske at afbestille… Ved du hvad der så sker? Så sidder man med en bog som "Skammerens Dattet" til sin 6 måneder gamle søn.

    Ej du, fra nu af holder vi os til den gode gamle køb-bøger-når-og-hvor-jeg-vil metode 😉

  2. Jeg kan altså også godt se det charmerende i bogklubber, men jeg tror vitterligt også at jeg ville ende med en hel stak bøger, hvor interessen bare er ikke-eksisterende. Men det lyder nu hyggeligt, det gør det altså.

  3. Bogklubber er slet ikke mig – jeg vil hellere købe og læse det jeg har lyst til og får nok inspiration fra blogs og Goodreads.

Skriv et svar

Luk menu