Under mit træ ligger….

Så er det lille obligatoriske juletræ købt, og under mit træ ligger der nogle bøger, som jeg elsker at læse, og som jeg godt kan anbefale andre at give i julegave til en, de har kær. 

Det behøver ikke at være nye titler for at være gode, tankevækkende bøger, så derfor har jeg fundet lidt frem af gemmerne som jeg har læst flere gange. 

Først og fremmest er jeg stor fan af Paulo Coelho, og mine favoritter er Heksen fra Portobello, Djævelen og Frøken Prym og Veronica beslutter at dø. Alle tre gode bøger, som alle kan læse. 

Derudover har jeg tidligere skrevet om bogen Pippi Power, som bare er en bog, der gør dig glad at læse. Der er gode råd og sjove input til at blive en rigtig Pippi!  


Så er der Silhuet af en synder, som jeg bare knuselsker. Den er så fantastisk, magisk og uhyggelig, at jeg kan blive helt misundelig på dem, der stadig har denne læseoplevelse til gode. 

Så ligger der (ja, den er svær at se) en bog om Frida Kahlo fra Taschen, som jeg elsker at kigge og læse i. Den er kulturel, ja, men hun har levet et så spændende liv, at jeg synes, at hele verden skal kende hendes historie. 

En samling af Dan Turéll er heller ikke at undervurdere. Jeg synes, at han kan læses af alle – og så er han jo nærmest et stykke moderne danmarkshistorie, som man ikke bør gå glip af at læse. 

Hvad ligger under dit træ, hvis du selv må vælge frit fra alle hylder – både i gammelt og nyt? 

Skriv et svar

Luk menu