Rod her og der!

Det roder lidt over det hele lige nu – også her på bloggen. Jeg er i gang med at lave nyt layout for at starte på en frisk, så jeg håber, I bærer lidt over med det de kommende dage. 

I aften skal jeg ind og se Fasandræberne, og jeg er meget spændt på, om den lever op til mine forventninger. Personligt synes jeg nemlig, at det var den bedste af de Jussi Adler bøger, jeg har læst. Den var dramatisk fra start til slut, den beskriver et “hemmeligt” miljø, og så var hovedkaraktererne tilstrækkeligt nuancerede til, at de opretholdt min interesse bogen igennem. 

Har du læst Fasandræberne – og skal du ind og se filmen?  


Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Den eneste bog jeg har læst af jussi er alfabethuset, som jeg synes var virkelig god. På trods af det er jeg aldrig rigtig kommet videre i hans forfatterskab…

  2. Det kender jeg godt. Jeg har faktisk ikke selv læst Alfabethuset, men måske skal jeg få fingrene i den 🙂 Jeg kan til gengæld anbefale dig at læse bøgerne om Afdeling Q – i hvert fald de tre første. Har stadig Journal 64 og Marcoeffekten stående, fordi jeg gik lidt kold i serien efter de tre første bøger.

Skriv et svar

Luk menu