Tik tak – tiden går!

Tik tak – Tiden går! 

Lister er min bedste ven. Jeg skriver lister over ting, jeg skal. Ting, jeg burde gøre. Og ting, jeg gerne vil. 

Jeg skriver også lister over indlæg, jeg gerne vil skrive og bøger, jeg gerne vil læse. Listerne er lange for tiden, og det nager min evindelige lyst til at kunne strege tingene ud, efterhånden som de bliver gjort. Men tiden er lidt knap, men håber på det snart lysner. 


Jeg føler mig næsten som en anden Bridget Jones med alle mine lister, selv om jeg holder mig fra, hvad jeg indtager af søde sager – og hvor meget jeg vejer 😉 

Dette indlæg har 4 kommentarer

  1. Jeg elsker også lister … Og det er en sand lykkefølelse at kunne strege ud på dem. <3

  2. Lister er så praktiske, og at kunne strege ud at noget er gjort, klaret og opnået er en af mine yndlingsting. Det giver en god følelse af at man trods alt har været produktiv på en eller anden måde. 🙂

  3. Ja. Det er nemlig det bedste ved lister! Selv de mindste ting på listerne er gode at strege ud 🙂

Skriv et svar

Luk menu