Vind en billet til Bogforum 2015

Elsker du duften af bøger? Nyder du at gå rundt blandt en masse andre bogelskere? Kan du lide at kigge på (og købe) bøger? Og måske møde dine yndlingsforfattere? 
Hvis svaret er ja, så læs med nedenfor. 

Jeg kan nemlig selv nikke genkendende til spørgsmålene, så jeg ved i hvert fald godt, hvad min fredag skal bruges på. Jeg glæder mig som et lille barn til at høre Olga Ravn, Kirsten Hammann og Leonora Christina Skov blandt flere! 

Det er sjældent, at jeg laver konkurrencer på bloggen, men denne her er for god til ikke at involvere jer. 

I Samarbejde med Bogforum kan 3 heldige vinde 1 billet til en af dagene til Bogforum, som foregår den 6.-8. november. 
Konkurrencebetingelser: 

Skriv en kommentar, hvor du fortæller, hvad du glæder dig mest til ved Bogforum 2015 — og du er med i konkurrencen om 1 billet. 

Jeg trækker 3 heldige vinder onsdag 4/11 klokken 21.00. Dette indlæg har 8 kommentarer

 1. Jeg glæder mig til at opleve den gode stemning der altid er på BogForum samt en masse spændende interviews med forfattere samt at købe gode bøger.

 2. Jeg vil glæde mig til at mærke hele atmosfæren, alle de spændende mennesker, som præsenterer deres bøger og alle de gode samtaler. Jeg vil glæde mig til at købe nye bøger, og måske være så heldig at få dem signeret

 3. Jeg glæder mig allermest til at komme med og opleve hele atmosfæren for allerførste gang. Jeg glæder mig til at møde alle forfatterne, alle de andre bogbloggere og til at se alle de smukke bøger samlet på samme sted!

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

 4. Jeg glæder mig allermest til at møde Margit Sandemo, men der sker simpelthen så meget, at det er svært at vælge. Og så glæder jeg mig til at høre en masse spændende forfattere fortælle om deres bøger, både dem jeg kender og dem jeg ikke kender – endnu.

  regitze@rokkedahl.eu

 5. Det er da en skøn konkurrence!
  Det er endnu aldrig lykkedes mig at komme af sted til Bogforum, og i år ser det ud til, at der er en tidsmæssig mulighed.
  Alene på lørdagens program har jeg fundet disse personer, som jeg gerne ville inspireres af:
  Bente Bramming (der bor i min hjemby, Ribe) er medforfatter til en bog om Grundtvig og Brorsons betydning for den danske salmeskat.
  Roger Pihl er der med sin dejlige bog om de danske bjerge, og skønne, altid glade Ole Henriksen er der også en chance for at se.
  Farverige Martin Bigum ville jeg gerne se IRL. Og den amerikanske ambassadør. Og Silas Holst.
  Pia Fris Laneth læser jeg lige i øjeblikket – og jeg kendte hende slet ikke før.
  Sproglige spørgsmål er der chance for at få forklaret.

 6. Jeg glæder mig til at høre mit ungdomsidol Dennis Jürgensen, han skriver fuldstændig fantastisk & er lige udkommet med en ny bog! Glæder mig osse til at snuse til en masse nye bøger & høre foredrag, samt ise rundt med min veninde Anne – vi har en årelang tradition med at deltage i Bogforum
  Mvh Anja
  anjaegsgaard@hotmail.com

Skriv et svar

Vind en billet til Bogforum 2015
Luk menu