Er det sjovt at læse?

Jeg er glad for humor. Jeg kan godt lide en sjov TV-serie, jeg holder af sjove mennesker, og jeg er i det hele taget glad for et helt igennem hjerteligt grin. Men når jeg kigger mine bøger igennem, har jeg ikke så mange humoristiske bøger. Når jeg tænker over det, så læser jeg aldrig humoristiske bøger. 


Jeg ejer Bridget Jones bøgerne, men jeg tror faktisk også, det er det. Det er underligt, når jeg er så glad for humor. Bare ikke når det kommer til bøger. Jeg læser triste bøger, tankevækkende bøger, uhyggelige bøger og overnaturlige bøger, men jeg gør mig ikke rigtig i humoristiske bøger. 

Selvfølgelig kan der være brudstykker i romaner, som er sjove, men deciderede humoristiske bøger gør jeg mig ikke i. 

Bare lige en tanke på en søndag, hvor solen skinner – og jeg alligevel har fordybet mig i en uhyggelig krimi. 

Læser du humoristiske bøger – og kan du anbefale en, der måske vil få et grin frem på mine læber? 

Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Jeg opsøger sjældent humoristiske bøger – blandt andet fordi folks opfattelse af humor er meget forskellig fra person til person, så en del af de humoristiske bøger er ganske enkelt ikke noget for mig. De bedste, jeg har læst inde for de sidste par år, har været Soulless-serien (som bestemt kan være lidt plat/corny til tider, men som ikke desto mindre fik mig til at grine samt elske hovedpersonen) samt bøger af Terry Pratchett. Elsker sort engelsk humor, så de bøger er selvfølgelig lige noget for mig 🙂

    Mvh.
    Den lille Bogblog

  2. Sjove bøger er ikke det jeg går efter, når jeg shopper bøger. Dog sker det en sjælden gang i mellem, at jeg læser en bog, der simpelthen bare hiver den hysteriske latter frem.
    Blandt andet læste jeg 'The Duff' tidligere på året og forventede kærlighed og tøseproblemer – hvilket jeg også fik, men… Jeg fik også en sarkastisk og hyleskæg hovedperson, der sørgede for at jeg fniste og grinte mig igennem læseoplevelsen. 😛

  3. Jeg læser heller ikke sjove bøger, som sådan. Det er ihvertfald ikke en 'genre' jeg går efter. Men 'En mand der hedder Ove' er anbefalelsesværdig! Den er sjov, men også enormt smuk og trist.

Skriv et svar

Er det sjovt at læse?
Luk menu