Jeg har savnet sådan en som “Savner dig”

Savner dig af Harlan Coben
Udgivelse: 18. Maj 2015
Forlag: Gads Forlag
Sidetal: 397
Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker krimier. Ej heller er det nogen hemmelighed, at mine forventninger derfor også er høje. Hvis en krimi er forudsigelig, plottet ikke hænger sammen, eller den bare er for lang tid om at komme i gang, så mister jeg interessen. Jeg har i en længere periode ikke kunne finde lysten til at læse, men jeg skal love for, at Savner dig i den grad har sat gang i lysten.
Kat Donovan er kriminalbetjent og single. Hun bor i New York. Hun arbejder for NYPD. Hun surfer på et datingsite. Hun opdager sin tidligere forlovede som knuste hendes hjerte for 18 år siden. Hun bliver opsøgt af en ung fyr. Hun er pludselig involveret i en dyster, skræmmende og personlig sag. Mere kan jeg ikke røbe.
Savner dig er en hæsblæsende, vild og spændende krimi. Lige som du tror, du har regnet det hele ud, sker der et twist. Men et twist på den gode og overbevisende måde. Du leger med som læser: du prøver at gætte, hvordan det hele hænger sammen, men du kan ikke. Du er fanget i et net af oplysninger, som skal strikkes sammen. Det er krimi, når det er bedst.
Normalt når jeg læser en roman – hvor man følger flere karakterer – får jeg altid mine favoritter. Med dette mener jeg, at nogle personer er mere interessante end andre. Der er passager i bøgerne, som er mere spændende at læse om. Sådan er det ikke med Savner dig. Alle karakterer er så troværdige og spændende, at det var fantastisk at læse de forskellige personers vinkel på sagen.
Savner dig er den første bog, jeg læser af Harlan Coben, men bestemt ikke den sidste. Det er en skræmmende krimi, som jeg varmt kan anbefale, hvis du er til krimier, vilde historier og psykologiske spil.

Skriv et svar

Jeg har savnet sådan en som “Savner dig”
Luk menu