Er du færdig med Harry Potter?

Jeg har det blandet med bog-serier, der er afsluttet, og som der pludselig kommer en sen efterfølger til, eller som der pludselig skal laves en efterhistorie på.

Jeg elsker Harry Potter. Det skal der ikke være nogen tvivl om. Jeg har brugt utallige timer på at læse og genlæse den skønne serie, men for mig er historien afsluttet med sidste bog. Jeg lyver, hvis jeg ikke undervejs, da jeg læste bøgerne, drømte om, at serien aldrig ville stoppe, da jeg simpelthen elsker Harry Potter-universet. Men når en serie er skrevet færdig, så synes jeg også, den er færdig.

Derfor var jeg tidligere skuffet for nu at være endnu mere skuffet og forundret over, at der skal komme 12 små noveller i forlængelse af en fantastisk bog-serie, som egentlig er afsluttet. Jeg kan sikkert ikke lade være med at læse dem, men jeg vil prøve at lade være, da jeg er bange for, at det vil ødelægge det hele.

Hvordan har I det med, at Harry Potters mor skal til at “udgive” små efterfølgende noveller? 

Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Jeg synes virkelig, det er helt forkert. Jeg er også meget imod den kommende spin-off film, og det irriterer mig så grusomt det hele.

  2. Jeg er heller ikke hoppet med på bølgen. Jeg læste den der artikel hun udgav tidligere på året, og jeg var SÅ afsindigt skuffet og fattede overhovedet ikke hypen. Så de her noveller springer jeg helt over, og jeg er ærlig talt heller ikke sikker på om jeg vil se de kommende film de er i gang med. For mig er Harry Potter færdig som bog/film og skal blot leve videre hos sine fans, som det ér. Ikke med diverse forlængelser, noveller, spin-off film og jeg skal komme efter dig …

  3. Jeg har rollespillet i Harry Potter-universet og det kan jeg leve med, fordi det er fans tanker og idéer om universet.
    Men jeg har hele tiden holdt på at J.K. Rowling burde ligge Harry Potter fjerpennen fra sig og komme videre. Det er ganske vidst hendes baby, men hun har valgt at dele det med universet. Lad nu historien slutte og kom videre. Alt andet virker bare som om hun malker koen og det gør mig ked af det.

Skriv et svar

Luk menu