At genfinde sig selv i Spanien

Det er første advent, og julen nærmer sig med hastige skridt. Jeg er overrasket over, at det allerede er 1. december i morgen. Hvor tiden er blevet af, ved jeg ikke. Og hvor læselysten har været, ved jeg heller ikke, men jeg har truffet en beslutning om at genfinde den. Og jeg starter her og nu. Det er det perfekte tidspunkt at genfinde glæden på, for det er ruskende koldt udenfor, jeg er så småt ved at falde på plads i mit nye hjem, og så har jeg fundet en gemt skat fra flyttekasserne, som jeg har glædet mig til at læse. 
Det er nemlig Sigøjnerinden fra Sevilla, som er skrevet af Ildefonso Falcones. Jeg har et eller andet for spanske forfattere. Efter at have læst bøger af Carlos Ruiz Zafon drømmer jeg mig til Spanien og de mystiske og spændende sider af landet, som disse forfattere er mestre i at skildre, så forventningerne til denne bog er høje.  
Jeg har læst en anden af Falcones romaner, Havets Katedral, og jeg var meget begejstret. Jeg har desværre ikke fået læst Fatimas Hånd, men nu kaster jeg mig i stedet over Sigøjnerinden fra Sevilla
I er mine vidner på, at jeg skal genfinde lysten og tiden til at læse, for det har mildest talt gjort mig ked af det, fordi jeg ikke har fået læst særlig meget på det sidste. Hvis man skal gøre noget godt for sig selv i December, må det være at få læst en masse. 
Kender I til det at miste læselysten? Og hvad gjorde I for at komme i gang igen? 

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Ildefonso falcones skriver nogle gode bøger og 'sigøjnerinden …' er ingen undtaelse 🙂

Skriv et svar

Luk menu