Hvad gør man uden bøger?

Jeg kigger længselsfuldt på en stor reol, der er her i lejligheden, men som overskriften siger, så er det ikke mine bøger, der står i reolen. Jeg ved ikke, om det giver mening, men mine egne bøger giver mig tryghed. At kigge på dem, røre ved dem og vide at de er der, hvis jeg får lyst til at kigge eller læse i dem. Det er selvfølgelig en trøst, at der er bøger, hvor jeg er, men det er ikke mine egne elskede af slagsen. 

Jeg har før været fortaler for at læse bøger på min Ipad, men jeg kan godt mærke, at det ikke er det samme, som at have fysiske bøger omkring mig. Det får jeg virkelig at mærke lige nu. 

Jeg har adgang til mange bøger på Ipaden, og da jeg ikke kan undvære at krybe ind i et skønt univers, har jeg derfor taget den i brug igen og er begyndt at læse Pigen på Klippen af Lucinda Riley. 

Hvad ville du gøre, hvis du ikke havde dine bøger omkring dig? 


Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Åh! Jeg havde i en periode, alle mine læste bøger pakket ned, eftersom jeg flyttede midlertidigt hjem til min mutti igen. Der gik dog ikke mange måneder, før jeg måtte hente en ny reol og så alle kasserne med bøger. Værelset føltes simpelthen bare bart og forkert! Det var så tomt og trist og jeg manglede virkelig at kunne se på mine skatte!

  2. Ja, det er præcis sådan, jeg har det. Glæder mig virkelig til at blive genforenet med mine bøger 🙂

  3. Jeg har været i Kina i et halvt år, hvor alle mine bøger var derhjemme… Det var ret hårdt og endte også med at købe et par stykker bare for at få lidt 'tryghed'.

Skriv et svar

Luk menu