Sider og amoriner

Jeg ved ikke helt, hvordan jeg har det med denne dag og dette indlæg, men jeg kan nu alligevel heller ikke lade være med at skrive det. Måske er det fordi, solen skinner, eller måske er det fordi, jeg giver efter for mærkedage. 

I ved alle, hvad dag det er i dag, og jeg synes, det er en god anledning til at finde favoritbogen frem om en medrivende, betagende og stormfuld forelskelse: Martin og Victoria af Klaus Lynggard. Jeg læste bogen første gang, før jeg havde kysset den første dreng, jeg læste bogen igen, da jeg fik min første kæreste, og jeg tænker mig at genlæse den nu, hvor jeg er voksen og har oplevet lidt mere kærlighed. Det er efter min mening en hård og ærlig kærlighedshistorie, som af en eller anden årsag altid har rørt mig dybt – Uanset hvornår i mit liv jeg har læst den. 

Hvad skal du læse i dagens anledning? Horror, fordi du hader Valentines Day, eller kærlighedsdigte fordi du elsker det? 





Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Hvorfor skulle det at læse horror dog være lig med had til noget? :p Jeg læser horror hvis jeg er glad og vil have en god læseoplevelse :p

  2. Åh den er også blevet læst af mig mange gange.. Lige god hver gang 🙂 Jeg skal læse det nye Femina, og så er jeg i gang med Karin Slaughters serie. Er meget gravid, og dermed meget vågen om natten, så der bliver slugt nogle bøger pt 🙂

    http://www.blueeyedflower.dk

  3. åh jeg har fornyligt læst Eleanor & Park af Rainbow Rowell. Dét er en forelskelseshistorie jeg ville ønske jeg havde ventet med at læse til i dag. Den er fantastisk livsbekræftende. Men også lidt trist. Jeg kan kun anbefale den. Jeg glæder mig enormt til at genlæse den.
    Måske skulle jeg genlæse Martin og Victoria 🙂

Skriv et svar

Luk menu