Reolens makeover

Jeg har altid syntes, det var lidt fjollet, at folk havde deres bøger i alfabetisk orden eller farveorden for den sags skyld. Jeg må dog indrømme, at jeg er hoppet med på bølgen, så nu forstår jeg, hvorfor de gør det. Det bliver så meget flottere og “lettere” at se på, hvis det giver mening. 

Projektet kastede jeg mig ud i i morges, og jeg er netop blevet færdig. Alle bøgerne (der stod i flere rækker) måtte ud af reolen, og så blev der ellers koordineret for alle pengene. 


 (Projektet er skudt i gang) 


(Det endelige resultat) 

Jeg har fyldt 3 Ikea-poser op med bøger, der skal i kælderen, men jeg er lidt vemodig ved at sætte dem derned, men jeg må erkende, at jeg ikke har plads til flere lige nu. 

Det gode ved projektet, ud over at jeg selv synes, at det er blevet ganske fint, er, at jeg har opdaget en masse bøger, jeg helt havde glemt, at jeg havde. 

Det med alfabetisk orden hopper jeg dog ikke med på – endnu. 

Hvad synes du om, at man ordner sine bøger på den måde? 


Dette indlæg har 6 kommentarer

  1. En af mine venner havde ordnet sine bøger på den måde på et tidspunkt, og det så ret flot ud. Jeg kan dog simpelthen ikke få mig selv til at skille serier og genrer fra hinanden, så jeg tror ikke, det er noget, jeg selv kaster mig ud i 🙂

    Mvh.
    Den lille Bogblog

  2. Jeg har haft mine bøger stående alfabetisk, men nu har jeg delt dem ind i genre istedet. Farveorden synes jeg ser virkelig fint ud, men som Piskeriset kan jeg ikke nænne at skille bøger af samme forfatter fra hinanden… Men synes du har fået en superfin bogreol ud af projektet 🙂

  3. Jeg kan simpelthen ikke lide at skille mine bøger ad… så for mit vedkommende er det udelukket med at stille bøgerne i farveorden, men jeg synes nu også det er flottest når bogreolen har et naturligt farvespil. Jeg har mine bøger inddelt efter genren og efter hvilke bøger jeg skatter højest. Det fungerer faktisk rigtig godt.

  4. Farveorden giver simpelthen reolen sådant et fint udseende, dog kan mit perfektionistiske gen slet ikke holde til at de ikke står alfabetisk. Mit hovedrummer det bare ikke.

  5. Hvor er det fint med en farvesorteret regnbue. Jeg vil bare aldrig kunne få det gjort med min egen reol; jeg er for blødhjertet til at skille serier osv. ad 🙂

  6. Jeg kan se, at min nye reol deler vandene 🙂 En af mine venner sagde, at det var gammeldags at have dem i farveorden, men ikke desto mindre er jeg faktisk glad for resultatet 🙂

Skriv et svar

Luk menu